Foto van een Same OnbekendVakantiefoto Vrouwenpolder Zeeland augustus 2020.. Foto is geplaatst door dickt op 28-08-2020 om 16:14:35, met 11 reacties.

Same Onbekend

dickt
Foto van een Same Onbekend
Vakantiefoto Vrouwenpolder Zeeland augustus 2020.

Reacties

+1
akkermopet
Zo, ben je van hut af...🤣
+1
dickt
+3
wim-same
Zonde dat hij buiten staat, ik gok een Same Panther
+1
Martinsame
@wim-same maar doe spatborden kloppen niet of ze horen bij de cabine
+2
wim-same
@Martinsame Nee, dit is een CLEPA cabine van Pateer. Deze had de spatborden aan de cabine. Dit waren toen wel de betere cabine's.
+2
patfordson
Zoals Wim een Panther denk ik
+3
joop-same
Een Panter met een Clepa cabine denk ik ook.
+2
manus
Lopen nog best wel wat Same`s op Walcheren en omstreken
+1
wim-same
@manus Ik denk dat de Coöperatie in Goes er veel verkocht heeft, ook wel zware trekkers. Zo heeft er op de Koninklijke Wilhelminahoeve een in de jaren 60, een SAME Buffalo 100 V6 proef gedraaid. Hij is niet verkocht omdat deze trekker te groot zou zijn geweest. Je kan het je nu niet meer voorstellen.
+3
manus
@wim-same

Ha ja 100 pk. Schoffelen ze nu mee.

Ja Goes en omstreken lopen er best nog wat. Als je regelmatig eens op ZeelandNet/prikbord kijkt zie je er nog wel eens te koop staan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Same ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!