Vandaag samen met een collega in de kades gezeten. Vlakbij een nieuwbouw wijk in de buurt wordt tevens een Zonnepark aangelegd. Omdat hier omheen veel waterpartijen liggen/ komen moet daar een kade om

Massey Ferguson 7726

Siete
Vandaag samen met een collega in de kades gezeten. Vlakbij een nieuwbouw wijk in de buurt wordt tevens een Zonnepark aangelegd. Omdat hier omheen veel waterpartijen liggen/ komen moet daar een kade omheen aangelegd worden. Vandaag het eerste begin gemaakt voor de afwerking. De kade zelf is met 2 Long Reach kranen aangelegd. De Teeltgrond gaan we er met de Dozerbak overheen slepen, om daarna af te kilveren en in de zaaien zodat dit weer gewoon mee gemaait kan worden met aangrenzende grasland percelen. Prachtig Klusje!!!

Reacties

Justin.JOHNDEERE
Moi
rickboer blija
Hoeveel uur heeft deze trekker ondertussen gedraaid?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7726 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!