Nog eentje met de brulbuis aan de andere kant...Nuja brul, een M.A.N motor produceerde nu net een andere geluid en je zou een beetje gaan denken dat er een Fendt Favorit 800 Turboshift komt is, maar d

Schlüter Super 1700LS

Schluterfan
Nog eentje met de brulbuis aan de andere kant...

Nuja brul, een M.A.N motor produceerde nu net een andere geluid en je zou een beetje gaan denken dat er een Fendt Favorit 800 Turboshift komt is, maar dan zonder gefluit. Vermogen bij deze trekker nadert wel die van het topmodel 824 bij Fendt, want volgens de technische fiche die eraan hing levert die ook tegen de 240pk op de stomp... Of de ZF-bak dat leuk vind zal de chauffeur een zorg wezen denk ik, want die ging er bij het ploegen bij momenten als een "High Speed" doorheen. De M.A.N motor is kennelijk wel voor dit vermogen berekend, want er kwam zelfs geen bescheiden pluimpje uit de buis!

Zeldzame Super 1600TVL-LS.

Reacties

+1
schluterman
Mooi beertje
+1
florisrobben
Schitterende tractor
+3
roscho
Weer een prachtige trekker. Maar net als op alle "Vorführungen" ook hier wordt de trekker weer als bus gebruikt en rijden er mensen op mee. Het verbaast me dat daar eigenlijk nooit ongelukken mee gebeuren. Vooral op de trekkers met de korte spatborden zit je zo met je been tussen de opstap en het wiel.
+1
thmtrader
@roscho ben het helemaal met je eens.
+1
Mooi maar zeldzaam , die maisgitter vind ik eigelijk wel iets hebben 😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1700LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!