Foto van een Eicher Smalspoor. De perenpluk is weer begonnen.. Foto is geplaatst door marcel-pek op 30-08-2020 om 13:50:40, met 9 reacties.

Eicher Smalspoor

marcel-pek
Foto van een Eicher Smalspoor. De perenpluk is weer begonnen.

Reacties

+2
wim-same
Er rijd een trein door de Alblasserwaard, maar er ligt geen rails. Mooi hoor. Hoeveel trekkers hebben jullie ? Ik zie hier al 3 Eicher's ik zag al een Renault, en een Fendt.
+3
marcel-pek
@wim-same haha, we hebben in totaal 6 treinen. Een Renault, Fendt en 4 Eicher's, ook hebben we nog een Renault waar we een hoogwerker van gemaakt hebben om de koppen te plukken. Een Fendt met een hefmast om de hoogwerker te lossen, een Fendt met palletlepels om wel is bakken uit het land te rijden, een Fendt die zomers altijd voor de spuit en maaier staat. En nog een Eicher die in de werkplaats staat waar de lagers van de versnellingsbak vernieuwd moeten worden. Haha
+3
Kramer U800
Leuk hoor dat dat nog zo kan! 😀
+1
fiatjuh
Ideale pluktreintrekkers die Eichers,met makkelijke opstap,plukt het mee met de peren? Zijn dit jaar mooi grove en glad Conference
+1
marcel-pek
@fiatjuh het plukt inderdaad mee, mooie grove peren en ze hangen goed vol
+2
stijn-de-bock
Als je ooit es een treinbestuurder kan gebruiken voor een paar uur,😁
+3
fiatjuh
Treinbestuurders dienen ook peren te plukken,of je moet ook losser van de treinen zijn
marcel-pek
@fiatjuh haha klopt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Smalspoor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!