De laatste loodjes 👌. Foto is geplaatst door JDuitW op 31-08-2020 om 17:10:18, met 4 reacties.

Valtra T174

JDuitW
De laatste loodjes 👌

Reacties

Andre150
Bevalt die tjalma bemester goed? Wij overwegen er 1 aan te schaffen
wart
Mooie spullen! Die kist zit alleen wel vrij boog zo op tank met onderdelen/gereedschap? En hoe zit het met dichtzittende pijpjes bij dikkere mest met de bemester. Vind met sleepslang nog wel gevoelig voor dan..
JDuitW
Ja die kant zit wel wat hoog maar heb hem gelukkig niet vaak nodig😉
Ja die pijpje willen wel dicht gaan, vooral bij de uitloop van de verdeler, daar gaan de slangen direct haaks de bocht om en daar blijft dan de troep zitten. En die slangen kun je niet echt gemakkelijk los halen, ze zitten te dicht op elkaar. Bij dikke mest is de verdeling niet 100% maar bij dunne mest wel.
Met de sleepslang weinig last van verstopte pijpjes maar wij gebruiken ook veel water en als er eentje dicht zit die ik er als wel perceel klaar hebben een stoot lucht door dan gaat die meestal weer open.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T174 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!