Foto van een New Holland TS 115. Beetje klaver door zaaien. Foto is geplaatst door newholland6640 op 01-09-2020 om 18:44:25, met 11 reacties.

New Holland TS 115

newholland6640
Foto van een New Holland TS 115. Beetje klaver door zaaien

Reacties

TeunFendt
Met frees ervoor? Dan maak je t oude gras toch kapot?
newholland6640
Stroken frees, zodat het in een mooier zaaibed komt te liggen.
Baltus_steyr
@newholland6640 heb je hier nog een foto van het resultaat van?
+1
Valtraboerties
@Baltus_steyr ik zal morgen eens proberen een foto te maken
Valtraboerties

(klik om te vergroten)

6 dagen na frezen en zaaien

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Baltus_steyr
@Valtraboerties dat werkt nog aardig mooi ofniet? Beetje dooie / oude gras eruit . En voor 80 procent valt het graszaad in de vleugjes??
Valtraboerties
@Baltus_steyr ja het staat ons wel aan, heel benieuwd naar het resultaat, opkomst. Denk zelf dat de grond hierna even aangerold zou moeten worden, misschien een winterklus😀 ja praktisch al het zaad valt in de gleufjes
Baltus_steyr
@Valtraboerties zou er geen rol achterop kunnen? En wat voor merk vrees is het? Ik kan er niks over vinden, stroken vrees op grasland!
Valtraboerties
@Baltus_steyr ja dat is misschien nog wel een optie, even kijken hoe het lijkt op deze manier, anders moeten we daar komende winter wat op bedenken.
Het is een Howard frees, ik kan er ook niks over vinden. Het is een normale frees alleen de messen zijn veranderd, normaal heeft het mes de vorm van een L, deze zijn gewoon recht waardoor er stroken ontstaan.
newholland6640
Nee, ben te weinig thuis haha...

Ik denk @Valtraboerties wel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!