Weer een stukje klaar voor de buien.Na vandaag eerst gerooid en gewoeld aardappelland te hebben gezaaid toch nog maar even door. Dit zou morgen gezaaid, maar gezien de berichten toch de gok maar niet

Massey Ferguson 7726

Siete
Weer een stukje klaar voor de buien.
Na vandaag eerst gerooid en gewoeld aardappelland te hebben gezaaid toch nog maar even door. Dit zou morgen gezaaid, maar gezien de berichten toch de gok maar niet wagen.. En nu zul je zien dat t morgen droog blijft.

Reacties

CaseCS130
Ja dat weet je toch nooit, maar als het andersom is ben je wel blij dat je even langer doorgezet hebt. Wij zouden morgen nog een wagen kleine stropakjes halen maar toch maar een dag naar voren gehaald en net de laatste op zolder gezet.
Siete
@CaseCS130
Nou ja precies. Dat is het m. Dan morgen maar droog, maar deze percelen zijn weer klaar 👌
CaseCS130
@Siete Het regende lekker vanochtend, toch niet voor niets door gedaan. 👌
+1
Siete
@CaseCS130
Klopt. Ben blij dat we het gedaan hebben.
Toch mooi als de wekker gaat en t regent 😎
case 745 xl
@CaseCS130 toevallig langs jistrum gereden? Zag een cd 130 met voorlader met een wagen stro
CaseCS130
@case 745 xl langs Jistrum als in de weg van twijzel naar noordburgum? Dat was ik dan inderdaad.
case 745 xl

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7726 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!