Foto van een Fella wierser/hark, beetje gras (4e en 5esnede) wegwerken.. Foto is geplaatst door Valtrapowerr op 02-09-2020 om 22:12:51, met 11 reacties.

Fella wierser/hark

Valtrapowerr
Foto van een Fella wierser/hark, beetje gras (4e en 5esnede) wegwerken.

Reacties

JoranK
Hoe bevalt de hark? Hier laatst de andere rode versie op demo gehad
Valtrapowerr
@JoranK bevalt goed harkt goed en schoon. Lekker capaciteit ermee en gewoon degelijke machine hebben we geen spijt van!

Welk type machine heb je op demo gehad?
JoranK
Een mf RK 802trc. Vond alleen de zwadvorming nog niet super. Laat net zo'n randje langs het zwad liggen zegmaar. Verder lijkt het wel prima.
Valtrapowerr
@JoranK Aha dat is dan de zelfde breedte maar met de kleinere zwadklok waarvan je de tandarmen moet smeren.
Klinkt als afstelling, onder de rotor zit een stang en die kan je in allerlei gaten verzetten om de curvebaan juist in te stellen, dan zou het goed moeten gaan
JoranK
@Valtrapowerr alle afstellingen langs geweest maar het werd niet beter. Of je moet de tanden overdreven diep laten gaan..
Valtrapowerr
@JoranK oh dat is wel apart ik kan niet wat zeggen van het zwad eigenlijk en de loonwerker is er ook goed over te spreken...op welke werkbreedte had je m staan?
JoranK
@Valtrapowerr op z'n smalst. Zwad moet liever niet breder al 1,30 ivm pickup breedte.
Valtrapowerr
@JoranK Aha dan zou ik zoiezo kijken naar het type kleiner dan heb je wat meer mogelijkheden om te verstellen en is ook zonder van de investering als je m altijd op smal zet dan kun je net zo goed type kleiner pakken misschien dat dat ook beter gaat met het zwad dan
JoranK
@Valtrapowerr Een smaller hark zet je ook weer op smalste zwadbreedte dus dan schiet je niks op. Uiteindelijk komt er nog wel een x een raapwagen met bredere pickup maar tot diet tijd moet het wel zo kunnen.
Valtrapowerr
@JoranK Oja dat is waar die zwadbreedte blijft dan hetzelfde...wel jammer dat het niet helemaal naar je zin ging, kan ook nog wat verschillen per snede gras of hoeveel gas je geeft misschien..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fella wierser/hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!