Foto van een Fendt 414 van Rosékalverhouderij Folbert (Vriezenveen). De voertrekker weer netjes gemaakt. Velgen en chassis gespoten. Kan die er weer even tegenaan.

Fendt 414

gkgerbengk
Foto van een Fendt 414 van Rosékalverhouderij Folbert (Vriezenveen). De voertrekker weer netjes gemaakt. Velgen en chassis gespoten. Kan die er weer even tegenaan.

Reacties

stijn-de-bock
Ziet er goed uit, mooie fendt
gkgerbengk
J asper
Leek nog wel netjes toch? Of viel het tegen van dichtbij?
+1
gkgerbengk
@J asper Was nog wel redelijk netjes. Bij de vorige eigenaar had er rondom een gs systeem dubbellucht aan gezeten waardoor de velg dus best wel veel beschadigd was. En het chassis aan de linkerkant had de fransman nog snel nog even overgespoten voordat wij hem kochten en dat liet nu dus allemaal weer los.
J asper
@gkgerbengk Ow zodoende👍🏻👍🏻 Bevalt goed?

Bij ons heeft de fransman met zand op de motorkap zitten poetsen ofzo😢😢 voor de rest is die wel netjes maar die krassen allemaal vindt ik wel jammer.
+1
gkgerbengk
@J asper Bevalt supergoed. Kwam natuurlijk van een vario en nu dus tms maar das echt ideaal nu met het voeren.

Zijn die krassen met een middagje poetsen met de poetsmachine niet grotendeels weg te krijgen of zitten ze er te diep in?
J asper
@gkgerbengk Weet ik niet heb ik nog nooit geprobeerd, maar dacht dat ze het bij Boma ook wel hebben geprobeerd toen die tekoop stond. Maar zijn wel echt zulke kleine krasjes niet tot op de grondverf. En alleen op motorkap vooral op de zijkant/hoek boven aan
+1
gkgerbengk
@J asper Dat is inderdaad wel jammer ja. Hier zit op de neus van de 414 ook wel redelijk diepe krassen. Heb er wel aan gedacht om m over te spuiten maar dan moet je de motorkap natuurlijk ook ivm kleurverschil. En die is het eigenlijk nog niet waar hier en daar een puntje maar verder nog strak.
Ik wil nog eens de zelfde kleur erbij krijgen dat ik de krasjes bijschilder en daarna weer gladpoets. Maar de goede kleur erbij vinden wil nog niet lukken. Laatst wat op kleur laten maken maar toch nog verschil.
J asper
@gkgerbengk hoeveel uur heb je er nu op staan dan? Hij draaide aardig uren bij jullie ofniet?👌
+1
gkgerbengk
@J asper Staat nu iets meer als 4500 uur op. Maakt hier dikke 1000 uur per jaar. Dit jaar best wat minder door leegstand ivm corona.
J asper
@gkgerbengk Ow dat is minder 😢

Maar met 4500 is die nog nieuw idd😅👍🏻👍🏻 Dacht al veel meer
J asper
.

(klik om te vergroten)

+1
gkgerbengk
@J asper Hij is hier nu net 2 jaar en gekocht met 2180 uur meende ik.
J asper
@gkgerbengk Dat was ook wel heel weinig 🤙🏼🤙🏼👌 onze 5000 al
gkgerbengk
@J asper ja klopt was echt wel geluk hebben met zo weinig uur.
Hoe lang hebben jullie de 412 al?
J asper
@gkgerbengk februari 17, dus nu goed 3 jaar.
J asper
Quote Reactie van @gkgerbengk:
geluk hebben met zo weinig uur

Klopt die lopen er niet zoveel met zo weinig uur. En het scheelt wel een heel stuk dan hadden we nu net de uren waarmee we hem gekocht hebben erop gedraaid als onze ook zo weinig uur had gehad.
J asper
@gkgerbengk Heb je weer een andere trouwens? Omdat er al nieuwe sticker opzit
+1
gkgerbengk
@J asper Nee dezelfde maar ben met de tijd meegegaan 😜
J asper
Heb je er nu ook 714 bij ?
+1
gkgerbengk
@J asper Ja ter vervanging van de 410. Volgende week maar ffn klaarmaken voor het kuilwerk. Eens zien hoe zwaar we hem kunnen krijgen.
J asper
@gkgerbengk mooi voor menaar👌👌🤙🏼

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 414 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!