Foto van een Mecalac 11 CXi ook in de stal laden over de motor heen is geen probleem zo.. Foto is geplaatst door Fendt926Driver op 05-09-2020 om 20:17:10, met 11 reacties.

Mecalac 11 CXi

Fendt926Driver
Foto van een Mecalac 11 CXi ook in de stal laden over de motor heen is geen probleem zo.

Reacties

+4
yoohan
Ik geloof direct dat het een hele handige machine is die Mecalac. Maar eerlijk is eerlijk..... ding ziet er niet uit met al die knikpunten in die arm hahaha. Ik zou niet weten hoe ik het noemen moet?
deufi
Kan deze machine net als een gewone kraan onbeperkt rond blijven staan? Of zit er een stop punt in, zodat je terug moet draaien?
+1
Fendt926Driver
@deufi deze kraan kan onbeperkt rondjes draaien
+6
@Fendt926Driver stageloper al wijs gemaakt dat die de slagen linksom en rechtsom moet tellen, en aan het einde van de dag terug moet draaien? Anders draait die van de schroefdraad af...
+1
yoohan
@ronald-deutz-fahr
Hahahaha, leuk altijd die geintjes 😁
@yoohan ja prachtig! Of bij het flexen met een emmer bij laten staan om de vonken op te vangen
T60401
@ronald-deutz-fahr Iemand op pad sturen omdat de slijpschijf van de slijptol bot is. 😀 Kunnen ze bij het mechanisatie bedrijf ook lachen als iemand aankomt om een slijpschijf te laten slijpen.
@T60401 haha die is ook wel mooi ja😅😅
+1
Fendt926Driver
@ronald-deutz-fahr ha ha. Dat is een goeie.
Die ga ik nog een keer proberen
Marcsteffens6265
Klepelmaaier voor slootkanten klepelen😉 alles is pas te maken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mecalac 11 CXi ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!