Foto van een International 856 XL. Foto is geplaatst door Corne S op 07-09-2020 om 22:29:20, met 8 reacties.

International 856 XL

Corne S
Foto van een International 856 XL

Reacties

deutz110
Gekocht met mankement of onverwachts
Corne S
Onverwachts. Ik zou ook niet weten hoe ik dit mankement bij koop ontdekt zou moeten hebben
deutz110
@Corne S nee oké maar kon zijn dat de eigenaar er al iets van mee had gekregen
Wdam
Hallo corne dat ziet er niet best uit wat mankeerde de 856 heb er zelf jaren mee gereden en nooit geen problemen gehad met de koppeling en zo
Corne S
@Wdam

Leuk om de z'n oude baasje hier tegen te komen.

Dit was het probleem:
tractorfan.nl/picture/1371077/…

Lager van de price-as van aftakas lag eruit. Eerste keer dat ik er mee werkte, kwam er olie uit koppelingshuis (achteraf gezien alleen bij voorover staan).
Daarvoor moest hij door de midden. Maar met wat zwaarder aftakaswerk en ingetrapte rijkoppeling bleef hij doorrijden. Dit kwam omdat de as van de aftakas tegen de price-as van het rijden aandrukte.
Wdam
Heb deze trekker 2 jaar geleden verkocht wegens ruimte gebrek vind het leuk om hem.terug te zien hoop dat die goed beval
Corne S
@Wdam

Ik heb hem vorig jaar augustus gekocht. Ik denk dat er nu ongeveer 250 uur bij zijn gekomen.

Sterke hef, staat mooi op de banden, veel hydrauliek voorraad. Op zichzelf wel een leuke trekker. Heeft alleen een hekel aan kou.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!