Groot onderhoud aan de 307🔧. Foto is geplaatst door ronald-jd1640 op 10-09-2020 om 20:59:27, met 12 reacties.

Fendt 307

ronald-jd1640
Groot onderhoud aan de 307🔧

Reacties

deJong
Ai *kapot* ?
+3
ronald-jd1640
@deJong laatst de trekker van achter opgekrikt, toen bleek er wat speling op het wiellager te zitten. Beide kanten de eindaandrijving er af gehaald en zo kwam ik nog meer tegen, links een zwetende keerring van de eindvertraging en rechts een zwetende wielremcilinder. De vooras remde ook niet helemaal zo als het hoort dus deze gelijk maar losgetrokken. Al met al weer een mooi klusje👌🏼🔧🔧
deJong
@ronald-jd1640

Nog wel een klusje dus. Succes er mee👍
+4
basia
Die sapjes van Hertog-Jan , smaken mij altijd ook wel !

Nette werkplek trouwens .
J asper
Hoeveel uur?
ronald-jd1640
@J asper poeh das een goeie... dacht rond 9400
trekkerdockter
Hoe monteren jullie die bil altijd, ik vind het rotdingen om terug te plaatsen, alles is scheef aan de bil en evenwicht zoeken valt ook niet mee.
ronald-jd1640
@trekkerdockter bedoel je de eindvertraging met de bil? Hang hem in een motortakel, dan draai ik hem met de hand wat bij zodat hij wat recht hangt. Stelt in mijn ogen niet veel voor?
105ls78
Mooie werkplek zo 👌
RPCounty
Gelijk de remmen maar meenemen denk of niet
MaxxuM4ever
En de eindvertragingen iets draaien zodat er 650/65R38 onder past? Kun je over water rijden en loopt hij lekker door op straat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 307 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!