Foto van een John Deere 6620
Was ook wel weer  nodig om te maaien😅. Geplaatst door Fendt612e op 15-09-2020 om 17:04:43, met 9 reacties.

John Deere 6620

Foto van een John Deere 6620
Was ook wel weer nodig om te maaien😅

Reacties

Fendt926Driver
Op zulke gras opbrengsten kunnen wij alleen maar jaloers op zijn.
Is dit beregend?
Herbert
@Fendt926Driver hebben jullie de vorige regenperiode nog een beetje water gehad? Hier vandaag toch ook wel een mooie snede gemaait
Fendt926Driver
@Herbert bijna geen regen. 12mm de laatste maand. In 2 dagen gevallen
Fendt612e
@Fendt926Driver ja is wel beregend, maar dat is al wel 12 weken geleden. Maar kunt nog wel het verschil zien wat toen wel of net niet beregend is.
Dit is het 2e deel van de 4e snee, eerste deel hebben we 2weken geleden gemaaid, dat is toen voor de 3e snede flink beregend, met super resultaat, toen met die hittegolf groeide het gras Nog als kool.
Nu is de nieuwe haspel binnen dus we zijn voorbereid voor volgend jaar, al hoop ik dat hij mooi in de schuur kan blijven staan.
SJB533
@Fendt612e
Noodzakelijk kwaad, noemde mijn stageboer dat geloof ik.

Is dit dat naast dat bosje op de Galgenkamp?
rommert14
@SJB533 een dure hobby noemen wij het 😉
Baltus_steyr
@rommert14 wel een dure hobby, maar als ik weer zie hoeveel gras ik er gisteren afgehaald heb heeft dat beregenen net een goede zet in de rug gegeven waardoor het gras nu mooi doorgroeid!!
+1
Bekkink
Alweer maaien😱... hier staat bijna niks

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!