Foto van een Fendt 305 LS. Na wat tegenslag aan het begin is het hooi ook weer mooi binnen!. Foto is geplaatst door Quintto op 17-09-2020 om 09:41:06, met 5 reacties.

Fendt 305 LS

Quintto
Foto van een Fendt 305 LS. Na wat tegenslag aan het begin is het hooi ook weer mooi binnen!

Reacties

newholland-
Had je er een buitje in
Quintto
@newholland- Nee gelukkig niet, het werd alleen s'nachts best wel nat door de dauw. het was ook eigenlijk maar net aan droog in sommige hoekjes. hebben jullie wel regen gehad dan afgelopen week?
newholland-
Nee dat niet maar dat bedoel je dus met tegenslag. hier het zelfde verhaal voor dat de dauw er goed en wel uit is valt de avond alweer. om deze tijd van het jaar kun je maar een paar uur per dag in het gras werken.
+1
Quintto
@newholland- de tegenslag was meer de kapotte strela bij de eerste keer schudden, er staat een foto op mijn profiel.
Ja die dauw was ook goed te merken met het laden, ze kwamen om 5 uur persen en voor we de laatste pakken geladen hadden was het al bijna 8 uur en toen was alles toch best vochtig aan het worden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS en hebben de trefwoorden harken en hooi geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!