Foto van een Deutz D7506. Lijkt toch gelijk heel anders met een goeie motorkap.. Foto is geplaatst door InsaneNL op 17-09-2020 om 14:50:46, met 23 reacties.

Deutz D7506

InsaneNL
Foto van een Deutz D7506. Lijkt toch gelijk heel anders met een goeie motorkap.

Reacties

+1
Martinsame
Mooi deutz
+1
stijn-de-bock
Prachtig en compleet
+2
a3vandiejen
Super mooi .
+2
Towaberg
Mooi met de fritzmaier👍
Rick V
Waar komt die bruine stoel vandaan? Is origineel toch voor 06 rond 1968?
stijn-de-bock
@Rick V klopt
+1
InsaneNL
@Rick V heb ik in duitsland gekocht en gereviseerd, maar is wel de orgninele stoel volgens de onderdelen lijst. De 7506 is ook een model uit het begin van de 06 serie, gebouwd tot 70
Rick V
@InsaneNL netjes! Ik zoek er ook zo een ooit, maar doe het nu helaas niet origineel met een zwarte
Hvdv1986
@InsaneNL Is echt mooie trekker, ik heb er ook 1. Komt uit Frankrijk met 11 frontgewichten
+1
InsaneNL
@Hvdv1986 deze komt ook uit frankrijk maar als je dichterbij komt valt het nog wel iets tegen, plaatwerk en verf zijn mij te ver heen om zo te laten. Is ook al een keer met de verkeerde kleur overgekwast dus plaatwerk wordt allemaal weer goedgemaakt/vervangen en overgespoten. Motorkap is ook niet de orginele. Die fransen weten wel wat ze weg doen.
Hvdv1986
@InsaneNL ik heb niks aan die van mij gedaan. alleen veel grond er afgehaald. Maai en pers er mee
bob de bouwer
Zijn het ook originele frontgewichten?
InsaneNL
@bob de bouwer volgens mij wel, anders zouden het al hele oude imitaties moeten zijn. Zijn in elk geval geen nieuwe.
+3
InsaneNL
@bob de bouwer die gewichten komt ook nog een rangeerkoppeling tussen te hangen. Heb er een kunnen kopen voor weinig waar een stak afgebroken was. Nieuw stuk aangelast en dan puur voor de sier er tussen. En mischien een keer denken om hem als patroon te gebruiken om een paar nieuwe te gieten.
deutzisthebest
@InsaneNL

Als je dat doet sta ik in de rij!
InsaneNL
@deutzisthebest zijn nog eerste hersenspinsels en beetje vooronderzoek, gaat altijd nog een jaar duren als het wat wordt, maar ik zal het onthouden.
deutzisthebest
@InsaneNL

ben al tijden op zoek naar nog wat meer kleine gewichten en het liefst een rangeerkoppeling ertussen maar op de duitse ebay weten ze de prijs ook wel
InsaneNL
@deutzisthebest zeker gewichten zitten ondertussen al op 3 a 4 euro per kilo, deze gewichten heb ik gewoon in Nederland kunnen kopen voor 2 euro per kilo. En die rangeerkoppelingen slaan helemaal nergens op word gewoon ruim meer als 200 voor gevraagd als ze al te koop zijn.
Kramer U800
Vanwaar die hoge lucht inlaat? (Voor het stof uiteraard) maar werd dit ook in Duitsland toegepast, of alleen in de VS en Canada?
+3
InsaneNL
@Kramer U800 vind ik er wel gaaf uitzien, motorkap komt van een 9006 uit denemarken die een duitser kort over de grens sloopt. Het hoge filter zat al op die motorkap en vond het wel wat hebben, dus ik heb het luchtfilterhuis er maar bij gekocht.
a3vandiejen
@InsaneNL Staat mooi dat hoge filter.👌
Kramer U800
@InsaneNL Oké, mooi! Bedankt voor de uitleg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!