Foto uit de oude doos, Werktuigendagen Ieper 8 oktober 1989.Type weet ik niet precies, kan ook een 1506 of 1306 zijn?De wagen is een Dezeure.

Lamborghini 1706

222 foto's van @Svendt28

Svendt28
Foto uit de oude doos, Werktuigendagen Ieper 8 oktober 1989.Type weet ik niet precies, kan ook een 1506 of 1306 zijn?
De wagen is een Dezeure.

Reacties

+1
Albert Peters
Ook een mooie foto
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+2
Martinsame
Zijn ook prachtige trekkers
noordhof
Er was toen een verdeler van dat merk in onze gemeente , Vandersteene in Alveringem . Hij heeft er maar een 5 tal van verkocht .
newholland-
Mooie foto maar wel een natte boel op de werktuigen dagen in ieper☔️☔️
+1
langeslagdiesel
Vrij veel uren met dit type ( 1306 ) gewerkt. En naar volle tevredenheid, ( toen ) toch had ik liever zijn luchtgekoelde kloon. Deze was taaier onderin ( geen turbo) zuiniger, en betrouwbaarder. Was altijd leuk voor het stoplicht. Mensen naast je zie je eerst denken, hé bah, een lelijke witte trekker. Tot ze de naam lezen! Dan zie je gelijk de wenkbrauwen fronsen. En beginnen ze naar je te wijzen en te lachen. ( dat heb je op een fendt niet!! Lol )

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini 1706 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!