Foto van een Takeuchi meerdereDe machine op proef bevalt goed. Foto is geplaatst door brauheist op 18-09-2020 om 20:43:15, met 9 reacties.

Takeuchi meerdere

brauheist
Foto van een Takeuchi meerdere
De machine op proef bevalt goed

Reacties

Fast Eddy
Ziet er mooi uit. Geen draai/kantelstuk op de demo?
brauheist
@Fast Eddy nee doen ze nooit toch?
Fast Eddy
@brauheist

80% van de mobielekranen wordt met kantel/rotor verkocht. Dus lijkt het mij handiger om dat als demo ook te hebben. Meestal is een demo machine full option uitgerust.
+2
New Kobelco
@Fast Eddy
50% zou al genoeg zijn. Als ik sommige bezig zie. 😬
Fast Eddy
@New Kobelco

Sommige hebben de extra kosten van zo`n ding er na 2 jaar al uit, als ik soms zie wat die aan extra tijd bezig zijn als iemand zonder draai/kantelstuk.
+1
brauheist
@Fast Eddy de schaeff wil de demo wel uitrusten met draaikantelstuk maar dan moet ik ook een raar contract ondertekenen als ik die op demo wil. Draaikantelstuk zou op de takeuchi de enigste optie zijn die ik nu niet heb kunnen proberen en die van belang zou kunnen zijn op mijn beslissing.
Ballonbanden had deze wel, maar zoals spatborden extra verlichting en dat soort dingen allemaal.
New Kobelco
Demo’s gaan altijd goed.🙈😬
+1
brauheist
@New Kobelco haha deze ging perfect

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Takeuchi meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!