Foto van een Belarus 250 op men vakantie in Zweden. Er reden daar in de streek best wel veel Belarussen, dit 2 cilindertje vond ik wel de mooiste.Het reisverslag lees je hier. https://www.tractorfan.n

Belarus 250

Svendt28
Foto van een Belarus 250 op men vakantie in Zweden. Er reden daar in de streek best wel veel Belarussen, dit 2 cilindertje vond ik wel de mooiste.
Het reisverslag lees je hier. tractorfan.nl/picture/1373953/…

Reacties

olro 61
Mooie foto, voor de export kregen destijds al die Russische tractoren de naam 'Belarus', maar dit is eigenlijk een Vladimir T25 Tractor, inderdaad een 2 cilinder trekkertje, die ook veel bij de kleine boerenbedrijven in Polen werden gebruikt.
SJB533
@olro 61 Cabine is dezelfde, als op de grotere, zoals de (hier bekende) BX?
olro 61
@SJB533 Nee, het lijkt er wel veel op...maar de cabine is veel kleiner en smaller, dan die van de Belarus trekkers uit Minsk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!