Op deze foto is Loonbedrijf Hartemink (Sinderen) × actief met een Valtra T171.. Foto is geplaatst door jehan op 23-09-2020 om 19:53:08, met 11 reacties.

Valtra T171

1.552 foto's van @jehan

jehan
Op deze foto is Loonbedrijf Hartemink (Sinderen) × actief met een Valtra T171.

Reacties

jehan
Collegaas aan het kanten los maaien ..
jehan
Mais bak hoger en zeiltje iets omhoog maaien maar
huub
Wil het gras zaaien nog een beetje of drijft het zand alle kanten op?
wim-same
@huub Na vanavond zal het wel beter gaan. Hier tenminste een lekkere bui gehad.
huub
@wim-same vanmorgen anderhalve druppel. Het is nog steeds onvoorstelbaar droog in de Achterhoek. Waar niet beregent is groeit geen spriet gras.
wim-same
@huub Bij ons in Oudewater om een uur of 5 een lekkere bui, en nu ook weer een lekkere bui. Maar gisteren gewoon stuiven met mais hakselen, en dat op ons laag gelegen veen weide gebied.
jehan
@huub zo nu en dan heb je het idee dat je zo wegzakt in de poeder ..machine zo licht mogelijk er over heen laten lopen en dan gaat het wel goed ..
hissink
@jehan waar is dit ergens in sinderen? Ik heb namelijk familie tussen varseveld en sinderen wonen?
+1
jehan
@hissink dit is van varsseveld richting aalten ..en dan links op het varsseveldse grond gebied nog .nu vraag ik me af waar die familie van jou precies woont ..en hoe ze heten .mag wel via pb
hissink
@jehan pbtje gedaan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T171 en hebben de trefwoorden mais hakselen en maisoogst 2020 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!