Foto van een Valtra Valmet 8550. The beast from the north-east 🇫🇮. Foto is geplaatst door valmet6400power op 23-09-2020 om 20:35:10, met 12 reacties.

Valtra Valmet 8550

175 foto's van @valmet6400power

valmet6400power
Foto van een Valtra Valmet 8550. The beast from the north-east 🇫🇮

Reacties

MaxxuM4ever
Ja, loopt mooi voor de nieuwe kipper?
Moest je het aardappelland niet ff los trekken voor de regen?
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Ja hij lacht erom! Trekt hem vol het viaduct op met 42 km/u. Heb dinsdagavond de kopakkers en de zeefgrond nog gekilverd tot 22:15 en gister aan de Waardweg begonnen met rooien.
Hebben zelf slechte ervaringen met land lostrekken gevolgd door een bak water als je daarna dat land nog op moet.
MaxxuM4ever
@valmet6400power bij ons komen er bieten op, dus licht het nu al winterklaar gewoeld. Waardweg is een mooi ritje toch, kun je nog een beetje afwisselen achter slootdorp qua route. Bij ons aan de weg is het al te droog om zonder beschadiging te kunnen rooien.
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Via de Kooltuinenweg rijdt het lekkerst omdat de weg daar knap is en nauwelijks tegemoet komend verkeer. Verder heb je dat ritje na een halve dag ook wel bekeken hoor 😂
MaxxuM4ever
@MaxxuM4ever onze 16 tonner mullié past ook geen rondje meer in tegenwoordig, dan gaan we ook naar familie voor een extra kipper of de loonwerker levert er eentje. Bij deze bietenrooier komt toch een gratis afvoercombinatie mee?
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Niet als je de 6-rijer laat komen volgens mij. En -als het wel zo zou zijn dan moeten we alsnog een grote kiepwagen halen want die VGM is ook niet op tijd terug om het in z’n eentje te doen. Dus dan kost het je alleen een extra kieper “huren” en dan ben je volledig eigen baas.
+3
new holland koen

Dit ben jij zeker? Mooi filmpje!
+1
MaxxuM4ever
@new holland koen poah, zeker goed gezien. Jullie eigen kippers al in de winter stalling @valmet6400power ?
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Ja we hadden de bieten in de lengte staan dus dan moeten we telkens met onze eigen wagens aan 1 kant gaan staan, dan over een landpad (na 1 schaft een loopgraaf) waar je elkaar niet kunt passeren. En dan moet je nog kiepen en terugrijden voor de bietenrooier 400 meter gerooid heeft. Dus dat gaat niet. Daarom even wat spullen opgehaald bij familie 😄
+1
CaseCS130
@new holland koen Kijk die @valmet6400power glimmen dan! Mooi gevonden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra Valmet 8550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!