Foto van een Kramer 1014 (deutz groen verkocht via deutz netwerk ) bij Vdi auctions. Foto is geplaatst door collin ihfan op 25-09-2020 om 20:58:47, met 10 reacties.

Kramer 1014

collin ihfan
Foto van een Kramer 1014 (deutz groen verkocht via deutz netwerk ) bij Vdi auctions

Reacties

+1
Kramer U800
Dit is gewoon een Kramer hoor, heeft niks met Deutz te maken. Er ligt alleen een Deutz motor in net als bij andere merken. Echt een prachtige machine 😍
wotan2
@Kramer U800 ik vind het ook prachtige machines, maar zoals ik de foto's bij VDI op de website bekijk ook alleen maar geverviseerd. Ik ben bang dat je met deze net zo'n revisie te wachten staat zoals met jouw alrad.
+1
Kramer U800
@wotan2 Daar moet je inderdaad altijd vanuit gaan en meenemen bij de prijs in. Het valt altijd tegen. Zeker omdat dit een complex voertuig is waar geen onderdelen meer voor te krijgen zijn. Er kan een hoop kapot aan. Maar het is wel een voertuig die, als je hem voor weinig kan kopen, weer heel wat waard is in nieuw staat en dan ook de moeite waard is om te restaureren omdat je het geld er altijd weer voor terug krijgt.
collin ihfan
@Kramer U800 vertrieb durch ihres deutz fahr handler

(klik om te vergroten)

+3
Kramer U800
@collin ihfan Oh wat grappig! In mijn documenten en gegevens heb ik dat niet gelezen! Weer wat wijzer geworden. Mooie folder.
collin ihfan
@Kramer U800 het is een mooi project geweest hoeveel zouden er gemaakt zijn 2 a 300 ?
Kramer U800
@collin ihfan 207 in totaal volgens fagrzeugseiten en één 1214 wat eigenlijk het prototype was. fahrzeugseiten.de/Traktoren/Kramer/… Het is inderdaad een mooi project geweest, alleen het heeft niet opgeleverd wat ze gehoopt hadden, ik denk dat ze net kiet hebben gespeeld want het heeft een hoop kost, allemaal nieuwe ontwikkelingen en technieken.
worteljcb
Wat brengt zoiets nog op?
Heb het zelf niet gevolgd deze veiling..
Kramer U800
@worteljcb Ik heb de veiling ook niet gevolgd maar meestal gaat zo'n 1014 voor 30 ruggen weg. Zijn hele futuristische machines, een heel nieuw concept in de jaren '70, ze waren toen (En nog steeds) heel duur. Er zijn er daarom net iets meer dan 200 van verkocht. Voorlader, rüfa, front kraftheber, voor en achter aftakas niks was te gek. Een vriend van mij in zuid Duitsland heeft er één met nagenoeg alle opties.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer 1014 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!