Vorige week kon je niet ver zien van het stof,na op een nacht 90 liter regen is het stof wel even weg .

Steyr CVT 6225

stijn-de-bock
Vorige week kon je niet ver zien van het stof,na op een nacht 90 liter regen is het stof wel even weg .

Reacties

new holland koen
Jij werkt door de week met de vrachtwagen en in de weekenden ga je naar het loonbedrijf om mee te hakselen of hoe moet ik het zien?
+1
stijn-de-bock
@new holland koen mijn vaste job is inderdaad de vrachtwagen waar je vast wel al es een foto van hebt gezien,deze wordt hoofdzakelijk gebruikt op de werf en ook voor het aanvoeren van materialen van de betoncentrale naar de werf ,dit is bij een aannemer die hoofdzakelijk rioleringwerken doet,daarnaast ben ik af en toe nog actief bij een loonbedrijf.
+1
Jan mf6465
Waar is 90liter gevallen? Wij hebben maar 20 gehad in oost Limburg
stijn-de-bock
@Jan mf6465 Sint gillis waas, waasland.
Jan mf6465
@stijn-de-bock
Jullie hebben verschillende grondsoorten heb ik ooit gehoord. Die boer vertelde dat op 1 perceel van schrale zand tot zware kunnen voorkomen. Kan je de tractie op de karren nog eens gebruiken op het land.
stijn-de-bock
@Jan mf6465 klopt, ook leuk bij het ploegen die verschillende grondsoorten en ja bij ons is traktie op de kar geen luxe.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr CVT 6225 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!