Foto van een Fendt 942 op demo. Foto is geplaatst door catfan55 op 27-09-2020 om 01:27:27, met 8 reacties.

Fendt 942

catfan55
Foto van een Fendt 942 op demo

Reacties

neatocht
En? Kan de 942 wat meekomen?
catfan55
@neatocht ja hoor, zou ook niet best zijn als dat niet zo was met z’n 120pk meer als de deeres 😅
Ruben-Wind
En kwa prijs? Mij hebben ze altijd verteld dat fendt daar goedkoper is als John deere.
catfan55
@Ruben-Wind geen idee nog wat de prijs zou zijn van een 930-933 gen 6, zal nooit veel van elkaar schelen, de laatste keer dat wij fendt prijzen hebben gekregen waren ze duurder als een vergelijkbare 8R
GoVario
Wat vind je er tot nu toe van? Komt deze beter tot zijn recht dan de 1050 die jullie ook ooit op demo hadden?
catfan55
@GoVario dit is een hele andere ervaring als de 1050. De eerste indrukken zijn goed. Het is een mooie trekkers met een vele fijnere / soepelere transmissie als de vario van Deere.

Uiteindelijk komt het neer op 2 dingen, Als eerste de dealer, en als 2e wat kost ons zo'n trekkers / draaiuur (aanschaf/lease, onderhoudskosten & restwaarde) We gaan het zien. het grootste punt zal de dealer worden ben ik bang.
JD 6430 The Best
Wel mooi werk om trekkers met elkaar te vergelijken, allemaal zelfde combinaties. Ook al een trekker command pro geprobeerd?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 942 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!