Al een poosje was ik op zoek naar een mooie setje Tracks voor onder een trekker. In gesprek met een mede hobbyist bleek dat ik niet de enige was. Zo doende via hem aan de benodigde maten en foto's gek

Landbouw miniaturen 1:32 Fendt

Siete
Al een poosje was ik op zoek naar een mooie setje Tracks voor onder een trekker. In gesprek met een mede hobbyist bleek dat ik niet de enige was. Zo doende via hem aan de benodigde maten en foto's gekomen om zo doende zelf wat te maken.
Dit zijn Zuidberg Tracks geworden. De complete bouw viel me nog behoorlijk tegen qua werk, maar uiteindelijk toch zeer tevreden met het eindresultaat.

Reacties

+1
Fast Eddy
Ziet er goed uit Siete.
+1
Kimi4ever
Mooi!! Zag ze bij Anne op de werkbank liggen en mooi om ze zo nu te zien als eind resultaat!
MaxxuM4ever
Hier in de polder rijdt de 1:1 versie van loonbedrijf Bork, die heeft alleen Soucy tracks eronder
Siete
@MaxxuM4ever
Klopt. Maar die zijn toch weer heel anders. Geef wel eerlijk toe dat daar het idee van gekomen is. Een mooi setje Soucy Tracks zou er nog wel bij passen. 😁
+1
Agrospotter
Mooie combinatie die Fendt met rupsbanden.
+1
T.Tanis
Super mooi miniatuurtje👌👍
+1
fendtje310
Mooi gemaakt zo..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!