Foto van een Claas Jaguar 690 SLLoonbedrijf Gert Braspenning uit Meer kocht dit jaar zijn eerste hakselaar om zondags mais te kunnen afdoen als hobby. Hier het aanzetten icm de Renault 155-54.

Claas Jaguar 690 SL

577 foto's van @tractorquintentje

Foto van een Claas Jaguar 690 SL
Loonbedrijf Gert Braspenning uit Meer kocht dit jaar zijn eerste hakselaar om zondags mais te kunnen afdoen als hobby.
Hier het aanzetten icm de Renault 155-54.

Reacties

+1
MF 2725
Mooi hobbyen zo!
+1
Fendt926Driver
Mooie combi voor de hobby...
Zal toch ook wel aanvragen krijgen voor door de week om te hakselen
+2
MF 2725
@Fendt926Driver 's zondags is 200% hè, Huub! 😂
+1
@Fendt926Driver Loon/grondwerkbedrijf is een éénmanszaak. Hij doet eigenlijk voornamelijk grondwerk. De overige chauffeurs zijn mensen die voor de hobby mais rijden. Dus door de week hakselen wordt hem niet, aangezien die ook gewoon hun werk hebben.
CaseCS130
Wat is de mais al dor daar. Bij ons was die nog bijna aan beneden toe groen vrijdag met hakselen.
+1
@CaseCS130 Dit perceel is bosgrond, dus redelijk schrale en losse grond. Als je dat aan de droogte koppelt dan kom je al snel op dorre mais. Maar hier in de regio is tegen eind volgende week alle snijmais eigenlijk wel af denk ik zo.
arjanvw
@CaseCS130 korrel was wel al goed rijp?
+1
CaseCS130
@arjanvw Goed genoeg, wilden er ook nog graag blijvend grasland van maken dus dan kun je niet heel lang meer wachten.
+1
newholland6640
Waarom is dit dan niet eerder gehakseld vraag ik me af?
@newholland6640 Deze maispercelen staan allemaal in en rond een bos. Door de schaduw en andere factoren zorgt dat ervoor dat er bepaalde delen nog heel groen staan en andere al dor staan zoals deze hoek. Als het nu over grote oppervlakten zou gaan, dan zouden we nog kunnen overwegen het in 2 delen te doen. Maar dit gaat maar om wat prutshoekjes.
En dit is ook maar mais voor jongvee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 690 SL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!