Gisteren op 1 dag tijd de  maïs in de kuil gereden,   vandaag meteen begonnen met italiaans raaigras  te zaaien. Top combinatie !

Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV

eicher4048driver
Gisteren op 1 dag tijd de maïs in de kuil gereden, vandaag meteen begonnen met italiaans raaigras te zaaien. Top combinatie !

Reacties

CaseCS130
Je bent nog mais vergeten zo te zien haha, of is dat een ander perceel. Heb je hier een overdwarse bewerking op de stoppel voor gedaan?
+1
eicher4048driver
@CaseCS130 Het stuk waarop de tractor staat was een klein perceel dat 1 voorjaar vollegronds aardbeien hebben gestaan, dat is inderdaad overdwars gefreesd. Dat er een stuk maïs is blijven staan is omdat dat een proefveld was van kws en dat stuk moet gedorsen worden. Vandaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!