Gister de maïs afgedaan. Op deze  foto is mijn  broer  aan  het aanmaaien met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 en joskin kipper, TJ Van Loco te zien met de Claas Jaguar 960 en Grondwerken  Ivo Van Bael

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

eicher4048driver
Gister de maïs afgedaan. Op deze foto is mijn broer aan het aanmaaien met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 en joskin kipper, TJ Van Loco te zien met de Claas Jaguar 960 en Grondwerken Ivo Van Bael met een Fendt 920 vario en Beco grondkar. Ikzelf reed mee met de DF 6190.

Reacties

Jotke
Ongelooflijk die verschillen!

Week geleden wast stofhappen, nu bijna vast rijden( vandaag zelfs aardappelpercelen gezien waar men gestopt was omdat het te nat was).

Maar onder die modder ist nog steeds droog.
GROENEDEERE
@Jotke vastzitten duurt nog wel ff denk.
Het is nu gewoon de toplaag die je versmeert tot een pap
Jotke
@GROENEDEERE

Ja inderdaad.

Ga je verder naar onder komt het stof er nog uit.
trean
@Jotke hier vindt je geen stof meer als je dieper de grond in gaat, op de kopakker is het 5 cm drek en dan droge harde grond, maar in het veld alleen maar vochtige grond.
Jotke
@trean

Oké. Hoe het nu is na de plensbuien van gisteren weet ik niet maar paar dagen geleden kwam het stof nog omhoog. Ja de grond is onderin ook bikkelhard.
eicher4048driver
@Jotke Klopt, niet te snappen wat zo enkele dagen aan regen wel niet doet. Mijn broer was met de combinatie van op de foto zelfs 1 keer vastgereden al ligt dat ook wel deels aan de banden op de wagen, maar toch, immens verschil!
Jotke
@eicher4048driver

Ja inderdaad. Oke, ja op sommige plekken heb je weinig regen nodig om vast te kunnen rijden. Op plekken zakte je vorige week in het zand, zo droog. Dat losse zand is nu de modder.

Je zult het haast niet geloven maar vandaag nog stof op zien waaien bij een hakselaar( al was het misschien wel gewoon opwaaiende mais).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!