Foto van een Massey Ferguson 6475 Dyna-6De groenbemester er weer in. Foto is geplaatst door hoest op 30-09-2020 om 18:39:50, met 5 reacties.

Massey Ferguson 6475 Dyna-6

hoest
Foto van een Massey Ferguson 6475 Dyna-6

De groenbemester er weer in

Reacties

+1
Mooie M F.
hoest
@tractor junkie xl dank je, zijn er ook wijs mee, hele fijne trekker om mee te werken
arjanvw
Wij vandaag ook. Gaat wel mooi met een schijveneg denk ik. Door de ongunstige weersomstandigheden tijdens spuiten is de haagwinde niet goed bestreden en liep hier de woeler vol die voor de rotoreg zit. Na 2 tanden verwijderd te hebben liep het wel goed.
+1
hoest
Dit perceel stond de maïs slecht en hol daardoor is het onkruid na de bespuiting gewoon opnieuw gekiemd. Stond veel muur in maar hij kon zich er mee redden, beetje achterover laten lopen dat elke rij schijven steeds iets dieper gaat dan liep hij niet vol

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6475 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!