Das ist Schlüter!Eindelijk in mijn bezit. Het is een fotoboek gedrukt ter ere van het 75jaar bestaan van Schlüter. Lang naar gezocht en regelmatig net te laat op Ebay, maar nu had ik dus eindelijk b

Schlüter Onbekend

Schluterfan
Das ist Schlüter!

Eindelijk in mijn bezit. Het is een fotoboek gedrukt ter ere van het 75jaar bestaan van Schlüter. Lang naar gezocht en regelmatig net te laat op Ebay, maar nu had ik dus eindelijk beet.

Reacties

schluterman
Mooi Simon
Sch1050tv
Is van dit boekje maar een x aantal uitgegeven dan?
Schluterfan
@Sch1050tv

Ja maar weet niet hoeveel. De vorige eigenaar had het van zijn vader en die zou het persoonlijk van Anton Schlüter gekregen hebben schreef hij in een van de mails.
schluterman
@Schluterfan wat staat er allemaal in Simon?
+3
Schluterfan
@schluterman

Eigenlijk al voor ons vrij veel bekende fabrieksfoto's, waarvan een paar een hele pagina in beslag nemen. Een ervan is uit de motorenproductie. Die wil ik wel eens op TF proberen posten dit weekend.

Staan ook mooie foto's in van de zogenaamde "unternehmersseminare" waar Schlüter de dealers en klanten liet kennis maken met nieuwigheden en de technik van de trekkers. Eem vam die foto's is er een die vanop hoogte genomen is, waar een Schĺüter met geopende motorkap opstaat en waarbij iemand van de fabriek uitleg staat te geven over de motor waar rondom volk staat te luisteren. Dat is het beeld dat mijn pa zelve zo is bijgebleven, het zelfde beeld zag hij ooit op een Belgische landbouwbeurs in de jaren 70 of 80. Op dat moment wist hij dat hij ooit er zelf 1 wou. 30 jaar later had hij niet kunnen dromen dat we er 3 in de schuren hebben staan en wil beslist dat er nog wel een volgt.
+5
Fendt926Driver
@Schluterfan ik zou wel eens een paar (mooie) pagina s op tf willen zien..
Heb geen idee wat er allemaal in zou staan.
+2
Schluterfan
@Fendt926Driver

Ik wil wel iets proberem dit weekend. Maar het is een fragiel boekje en om het onder de scanner te leggen... daarvoor is de lijm al te oud en zouden de bladen verder loskomen. Er zitten er nu al een paar los en dat wil ik zo houden. Het is een bekend probleem bij deze boekjes dat de lijm loslaat.
+2
Fendt926Driver
@Schluterfan gewoon een foto maken van een pagina die er mooi uit ziet en die op tf zetten.

Gewoon voor ons om een idee te krijgen..
Het is dus geen typen kompas?
schluterman
@Fendt926Driver ga daar maar niet van uit. Dit zullen wel iets mooiere foto's zijn ik.
Schluterfan
@Fendt926Driver

Nee idd, Het geeft de geschiedenis van Schlüter weer, tot ongeveer 1975. Dat verspreid over zo'n 40 pagina's.
Sch1050tv
😳
+2
Towaberg
Elke dag 1 pagina op tractorfan?
+2
David Bakker
Een waarde vol bezit voor de echte schluter fan .
+3
MF 2725
Als ik iemand zo'n boek gun, dan ben jij het wel! Mooi man, veel plezier ermee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!