Voor de originele spatbordverlichting aan de voorzijde heb ik nieuwe bevestigingsbeugels gemaakt omdat de oude volledig doorgeroest waren. Ook de bijbehorende rubbers heb ik nagemaakt. Nu alles terug

Ford 4600

ChristianM
Voor de originele spatbordverlichting aan de voorzijde heb ik nieuwe bevestigingsbeugels gemaakt omdat de oude volledig doorgeroest waren. Ook de bijbehorende rubbers heb ik nagemaakt. Nu alles terug monteren en aansluiten.
Ook een ploeglamp heeft een mooi plaatsje gekregen op het spatbord.

Reacties

a3vandiejen
Mooi gedaan.
+1
Krispax
Strak werk. Mooi dat je de moeite doet voor die lampen op te maken. Het is altijd makkelijker om nieuwe te kopen maar dit geeft meer voldoening.
+1
ChristianM
@Krispax bedankt voor je commentaar. Niet alleen de voldoening maar ook de kwaliteit van 40 jaar geleden is veel beter dan het imitatie spul van tegenwoordig. Dit heb ik gezien bij de aanschaf van nieuwe achterlichten gekocht bij de NH- dealer.
+1
Krispax
@ChristianM ja klopt, meeste van dat spul komt meestal van China en dan nog een slagje lichter. Heb ook eens zo een ploeglamp hersteld, waren gaten in geroest, nieuwe plaatjes in gelast. Hele avond aan bezig geweest en uiteindelijk perfect gelukt, en je leert er altijd van bij.
dirkford
Als je ze zelf maakt, kun je ze evengoed in RVS maken, ik heb dit gedaan bij mijn 2000
ChristianM
@dirkford had zeker gekund maar had helaas geen RVS plaatwerk....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4600 en hebben de trefwoorden verlichting en monteren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!