Foto van een Fendt 942. Zelf ook even een dagje de 942 geprobeerd.. Foto is geplaatst door catfan55 op 04-10-2020 om 15:21:43, met 6 reacties.

Fendt 942

catfan55
Foto van een Fendt 942. Zelf ook even een dagje de 942 geprobeerd.

Reacties

Fendt926Driver
Hoe heeft hij zich gehouden in de maistrein?
catfan55
@Fendt926Driver prima, maar dat was de verwachting ook met 120pk meer als onze Deere’s. Een 930 was een eerlijkere vergelijking geweest
Fendt926Driver
@catfan55 en hoe is die jou bevallen?
+1
catfan55
@Fendt926Driver hij rijd goed, Ik vind de computer/scherm heel complex en de pictogrammen op het scherm zijn soms maar vaag gekozen voor de functie. Dat je nu alleen de radio nog kan bedienen via het scherm vind ik waardeloos. veel te complex om een radio zender te kiezen. zelfde met het spiegels verstellen, moet ook allemaal via het scherm, heb er 2 uur om lopen zoeken voordat ik dat menu gevonden had, moet makkelijk kunnen zou je denken toch?

De transmissie is subliem, die steekt met kop & schouders boven de Deere vario uit. De trekker is comfortabel om mee te rijden, niks minder of beter als een Deere. Deze 942 had die luxe stoel (evolution ofzo stond er op dacht ik?) ik vond het comfort daarvan tegen vallen. de stoel verwarming / koeling werkt heel goed, maar ik vond de stoel zelf hard, vooral de rug. De 8R heeft een aanzienlijk ruimere cabine als de Fendt.

De 8R en de 900 serie fendt zijn goed aan elkaar gewaagd in ieder geval
Fendt926Driver
@catfan55 radio en spiegels instellen via dat scherm vindt ik ook waardeloos.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 942 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!