Foto van een Holder AM 2 paar uurtjes aan de kliefmachine gestaan, deze combinatie heeft al veel hout verwerkt, top duo!

Holder AM 2

Towaberg
Foto van een Holder AM 2 paar uurtjes aan de kliefmachine gestaan, deze combinatie heeft al veel hout verwerkt, top duo!

Reacties

+2
wim-same
Je kan er weel lekker warm bij zitten.
+3
Krispax
@wim-same en ondertussen al 3 keer warm gewerkt.
+2
Towaberg
@wim-same ja zalig bij de kachel 😴
a3vandiejen
Mooi .
+1
Towaberg
@a3vandiejen bedankt
+2
erik9831
Ik ken nog een adresje om langs te gaan voor te klieven 😂
+1
Janzzenz
@Towaberg Echt een mooie combinatie. Heb je de kliever zelf gemaakt?
Towaberg
@Janzzenz bedankt, t is idd een zelfbouw. Maar van de hand van een kennis, werkt prima! Jij bent van Beek en Donk, ik heb een Landini sticker van Degroot in Beek en Donk!
Janzzenz
@Towaberg Ik wil ook zn klover willen bouwen. Heb je daar tekeningen en of onderdelenspecificaties van?
Towaberg
@Janzzenz wat ik erover kan vertellen is dat hij gebouwd is uit veel recuperatie materiaal. Een oude poutrelle, een gastank van een auto, een piston van catterpillar, een ingekorte as van een aanhangwagen, de darmen zijn nieuw gemaakt en er zit een reductie pomp op die nieuw aangekocht is. Als ik het goed heb heeft het 15 jaar geleden ongeveer 500€ gekost!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder AM 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!