Claas Jaguar 960 Terra Trac in de West-Vlaamse velden! Toch wel iets speciaals in mijn ogen. Foto is geplaatst door senne-adamczyk op 09-10-2020 om 20:36:58, met 12 reacties.

Claas Jaguar 960

senne-adamczyk
Claas Jaguar 960 Terra Trac in de West-Vlaamse velden! Toch wel iets speciaals in mijn ogen

Reacties

+1
MaxxuM4ever
Mooi op tijd, hier reden 10
Jaar geleden al 840’s op rupsen. Maar beter laat dan nooit vanzelf.
casejxu
@MaxxuM4ever tja wij de rupsen hun de tractie karren🤣🤣
+1
MaxxuM4ever
@casejxu ja de eerst dezeure’s hier heeft nog wel een tijd geduurd idd.
+1
930triplemaaier
Weet niet of ik als loonwerker hier wel voor zou kiezen. Het frame is ook verlengd wat de wendbaarheid op de kopakker niet ten goede komt. ik zou liever gewoon voor de banden uitvoering gaan en dan een setje rupsen erbij kopen voor als het echt nat wordt in de mais.
Claas Holland
@930triplemaaier ze hebben een systeem bedacht dat, dat rupsen net als wielen door de bochten gaat. Die kleine loop wielen drukken de grote rode loopwiel naar boven.
pietjepuk
@930triplemaaier Hier is het motto van de loonwerker als ik er met de hakselaar met grootte brede banden niet over kan kan de kar er ook niet komen.
+1
Claas Holland
@pietjepuk de jaguar tt trekt het wel er door ....
+1
trean
@pietjepuk daar hebben ze rupsdumpers voor uitgevonden, als de loonwerker hier de rupsen eronder zet, worden er ook rupsdumpers gehuurd
pietjepuk
@trean Als het zo erg is kun je ook stellen dat de grond niet geschikt is voor maisteelt.
trean
@pietjepuk is hier in de buurt maar 1 keer in de 4 jaar nodig, met aangedreven karren kom je ook ver, maar dan heb je weer zoveel werk om het land weer vlak te krijgen.
930triplemaaier
@pietjepuk kan zijn maar dan nog kan het een overweging zijn om er mais te telen. Bijvoorbeeld als je genoeg land beschikbaar hebt en dat perceel op behoorlijke afstand ligt. Als je 5/6 keer in een seizoen moet maaien en tig keer op neer moet met de machines kan het nog wel uit om daar mais te telen ondanks dat het hakselen misschien wat meer moeite/geld kost

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 960 en hebben de trefwoorden dewa , maïs 2020 , maisoogst 2020 , Claas Jaguar 960 Terra Track , Claas op rupsen , Claas hakselaar en Fendt 920 Favoriet geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!