Foto van een Same Leone, motor weer aangekleed met, ventilator, kappen, verstuiver leidingen, dynamo en tank.

Same Leone

Gert v4
Foto van een Same Leone, motor weer aangekleed met, ventilator, kappen, verstuiver leidingen, dynamo en tank.

Reacties

+3
wim-same
Schiet al weer mooi op zo.
+3
Kramer U800
Ziet er mooi uit! Ik dacht eerst dat je nog 2 cilinder mistte omdat ik 4 verstuiverleidingen zag, maar het natuurlijk een V4 🙈😅
Gert v4
@Kramer U800 ja kheb geen ruimte om nog 2 cilinders er tussen te proppen, of ik moet er een w6 van maken 😉
Kramer U800
@Gert v4 Hahaha
+2
a3vandiejen
Netjes.
+1
Towaberg
Mooi werk👍
+2
Gert v4
Nadeel is dat het alweer te koud is om zonder verwarming te spuiten. Maar stapje bij beetje iedere keer weer wat verder, ik had hem gisteren nog maar 4 maanden thuis. En heb heel lang moeten wachten op een nieuwe moer voor de achtersteekas. Dus vandaar dat ik van voren verder ben als het achterste gedeelte. Ben nu al de bedrading aan het uitpluizen. Tekeningen maken van hoe ik het wil hebben. Schakelaars doormeten enzo.
joop-same
@Gert v4 Waar heb je de onderdelen vandaan als ik vragen mag.
+1
Gert v4
@joop-same keerringen en o ringen had mijn opa al besteld waar weet ik niet. Maar ik kreeg er een grote tas met spullen bij dat heb ik gebruikt. Verder enkele keerringen hier bij de plaatselijke mechanisatie bedrijf.
Verder had ik eigenlijk niet veel nodig, ja wat draaiwerk maar dat heeft ook iemand uit de buurt gedaan.
Lagers vervangen was niet nodig.
+2
yoohan
Dit ziet er alvast goed uit! Leuk dat er ook hard gewerkt wordt aan een Leone 😀
+1
Gert v4
@yoohan ja tis een hele klus maar ik heb er geen haast mee, als ik zie hoe hij kwam en hoe het er nu uitziet na enkele maanden ben ik al aardig tevreden. Hoe is het bij jou met de bedrading gegaan? Ben je tevreden over het resultaat?
+3
yoohan
@Gert v4
Het is nog niet allemaal af. Er kwamen even wat andere klusjes tussendoor. Gisterochtend even getest, verlichting naar achter werkte allemaal.
Aansluitingen contactslot moet ik even nakijken, verlichting ging uit als ik het contact van 0 naar 1 draaide. Dus zal wel 2 draden verkeerd om hebben zitten 😀
Motorkap en koplampen moeten er nog op, zit helemaal nog niet aangesloten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Leone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!