Foto van een Hanomag R425, klaar voor transport. Rijd als een dijker maar niet legaal. Deze combi zal niet vaak op de openbare weg te zien zijn.

Hanomag R425

Foto van een Hanomag R425, klaar voor transport. Rijd als een dijker maar niet legaal. Deze combi zal niet vaak op de openbare weg te zien zijn.

Reacties

+1
yoohan
De grootte van de schamel valt me mee. Ik snap nu wel dat het inderdaad wel aardig rijdt. Maarja het blijft te zwaar haha
+1
Albert Peters
Ik geloof dat als je hiermee aangehouden word dat het heelwat gaat kosten
Towaberg
Daar mag je zeker van zijn🤑@Albert Peters
hooidonk
Valt me inderdaad mee hoe onmogelijk dit er uit ziet.
Die wagen is nog best hoog, is dat niet lastig qua stabiliteit en er op rijden?
+3
langeslagdiesel
Trekker loopt er makkelijk op. Me oprij platen zijn ook 4 meter. Achterkant van de wagen stempel ik af. Ja hij is vrij hoog maar rolt daardoor makkelijk. Bochten was in het begin billenknijpen maar valt goed te doen. Me eerste ritje was al spannend, draai ik bij ons het dorp uit over de rotonde, staat de blauwe petten brigade op de andere oprit mij voor te laten en mij te bestuderen. Ik dacht: dit woord een kort en duur dagje. Rijden die leden ruim 5 km achter me aan naar het stoplicht, ring Alkmaar. Sta ik links voorgesorteerd en hun rechts half naast me voor rechtdoor. Kruipen ze langzaam naast me en kijken bij mij naar binnen. Ik dacht nu is het klaar. Volgen. Maar nee. De duim ging omhoog en bij groen gingen we alle twee rijden. Schitterende dag gehad daarna.
Albert Peters
@langeslagdiesel mooie dag en veel geluk gehad
Fendt280S
@langeslagdiesel
Ziet er gewoon goed uit. Als de wagen goed remt is er niks aan de hand. Mooi in verhouding! Als er een dikke landcruiser voor het karretje stond was het ook zo’n lullig gezicht.
Frotkees
💪🏻
Dennis_dB
Ik heb ook een combo gehad en regelmatig zware karren erachter. 2 koppelingen versleten op 80.000 km.
langeslagdiesel
@Dennis_dB ach. Die paar keer in het jaar dat hij er achter hangt. Dan rook je niet zomaar je frictie plaat op.
Dennis_dB
@langeslagdiesel Nee dan niet. Bij mij werd hij stelselmatig mishandeld. Was ook maar een 1.3.
+1
langeslagdiesel
@Dennis_dB de dader aangeven. En factuur van de koppeling af laten tikken. Stopt het vanzelf. Ook als je dat zelf bent. 😤

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R425 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!