Foto van een Same Leone. Foto is geplaatst door Gert v4 op 14-10-2020 om 13:15:10, met 20 reacties.

Same Leone

Gert v4
Foto van een Same Leone

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi hoor, je gaat hard.
+1
Gert v4
@a3vandiejen nu wordt het leuk, alles in elkaar zetten. Dan bouw je echt weer wat op. Dan krijg je weer zicht. Moet nu alleen motorkap en spatborden doen. Maar misschien laat ik dat wel doen, dat heb ik al vaker gezegd dus waarschijnlijk doe ik het toch zelf 😉
a3vandiejen
@Gert v4 Vind het al heel mooi wat je eraan gedaan hebt, straks de kers op de taart het plaatwerk monteren als het gespoten is. Zeker leuk werk na al die arbeid.
+1
Gert v4
@a3vandiejen dank u! Ik heb gezegd dat hij met kerst moet rijden 😉 of iig voor oud en nieuw, maar dan moet ik nog andere banden hebben dus ben benieuwd ofdat dat lukt. Gebruikt en niet te duur 😉
+1
a3vandiejen
@Gert v4 Dat is nog wel redelijk te doen, heb bij de Drago ook tweedehands banden achter op leggen. Elke twee, drie dagen kijken op internet en ze komen een keer te voorschijn.
Gert v4
@a3vandiejen klopt, ik heb me er nog niet in verdiept, maar moet ik wel eerdaags gaan doen.
a3vandiejen
@Gert v4 Wat voor banden maat ligt er op?
+1
Gert v4
@a3vandiejen 13.6 - 38 (12 inch rim) 12.4 - 24
+1
a3vandiejen
@Gert v4 tractorbanden.nl/product/53/… deze side kun je ook in de gaten houden, leuke prijzen.
Gert v4
@a3vandiejen weet jij toevallig zo 123 wat voor maat banden ik onder die same kan leggen? Ik zou graag ietsjes breder willen maar ze moeten wel onder de spatborden passen 😉 en het moet ook niet misstaan. Te breed vind ik lelijk.
+1
a3vandiejen
@Gert v4 12.4/24 kun je naar 13.6/24 op de zelfde velg, is maar iets breder en hoger. 13.6/38 misschien 14.9/38 maar weet ik niet zeker. De nieuwe maten hiervoor weet ik zo niet, daar ben ik niet zo in thuis.
a3vandiejen
@Gert v4 Maar als je dit aan een bandenboer vraagt weet hij dat precies wat kan en niet kan. De 12.4, naar13 .6, ben ik zeker van heb ik ook gedaan.
+1
Gert v4
@a3vandiejen ja dat moet ik eens overleggen, vaak wordt dan de opbouw van de band anders. 13,6 inch keer .70 = de hoogte van de band die 2 x plus de velg is totale hoogte van de band. Maar als je 13,6 inch keer .80 of .85 doet wordt je totale bandhoogte alweer groter.

Maar heel belangrijk is dat voor en achter bij elkaar passen anders krijgt je aandrijving voor z'n kanis.
+2
roscho
@Gert v4 Op deze site vind je een vergelijking van de afrolomtrek van verschillende trekkerbanden: heuver.nl/kennis/Algemeen/…
a3vandiejen
@roscho Handig, bedankt.
+1
a3vandiejen
@Gert v4 klopt, ik heb zowel voor als achter één maatje groter gedaan ivm de voorloop.
yoohan
Netjes zo!. Spuithok verwarmd?
+1
Gert v4
@yoohan ja klopt elektrische kachel en een 1000 wat bouwlamp maar die doe ik uit tijdens het spuiten ivm brandgevaar.
+2
yoohan
@Gert v4
Ja verstandig, kan een rare show worden anders 😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Leone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!