Laatste hectares van dit jaar. Gisteren richting de 30 bunder gemaaid op even zoveel percelen. Ik vind grote stukken land saai maar dit is het andere uiterste. Maar gelukkig is het weer klaar dit jaar

John Deere 6910

GerbertXL
Laatste hectares van dit jaar.
Gisteren richting de 30 bunder gemaaid op even zoveel percelen. Ik vind grote stukken land saai maar dit is het andere uiterste. Maar gelukkig is het weer klaar dit jaar.

Reacties

+3
bikkertie
Staat daar nog ergens gras onder? 😜
+2
GerbertXL
Nee d'r zit niet echt veel gras, dat spul links is geen onkruid maar boom scheutjes. Dit is een waterberging van natuurmonumenten en gaat de composthoop op.
Baltus_steyr
@GerbertXL dus je kunt dus je uren factureren naar natuur monumenten???!!
GerbertXL
@Baltus_steyr klopt, we doen elk jaar meer werk voor ze, bevalt van beide kanten goed. Het ligt er wel aan wie je treft bij natuurmonumenten, degene waar wij nu contact mee hebben gaat heel goed, z'n voorganger was heel anders.
Baltus_steyr
@GerbertXL ah zo. dat is mooi zo!! En je kunt dit werk vaak ook wel na je eigen werkzaamheden verrichten toch? En zit hier geen stukken steen of stobben of dergelijks in wat verraderlijk is voor je maaier?
+1
GerbertXL
@Baltus_steyr dit stuk heb ik al eerder gemaaid dus ik ken het, maar nieuwe stukken is wel oppassen. Daarom heb ik ook nog een oude achtermaaier staan voor stukken die ik niet vertrouw, daar waag ik m'n triple niet aan.
Ik kan het werk aardig mooi om het eigen werk heen doen inderdaad, anders begin ik er ook niet aan. En voor hun scheelt het ook wel in de kosten of je alles moet aankoppelen of dat je een paar bunder mee pakt in dezelfde moeite. Al komt dat eerste ook wel voor.
JohnDeere5085
@GerbertXL mooi om te horen, inderdaad knap vervelend als je t niet kan rooien met iemand die erover gaat, bij staatsbosbeheer is dat ook wel eens het geval..
+1
GerbertXL
@JohnDeere5085 och het is niet erg, ik doe het graag maar als iemand anders het beter of goedkoper kan, bel die dan maar.
rommert14
Die 1 hectare hoekjes mag ik ook altijd doen, pa pakt altijd de grote percelen als ik aan het voeren ben 😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!