Foto van een Eicher 4072 ff grond rijden.. Foto is geplaatst door FredEicher op 14-10-2020 om 21:52:42, met 11 reacties.

Eicher 4072

FredEicher
Foto van een Eicher 4072 ff grond rijden.

Reacties

Albert Peters
Apparte kipper
FredEicher
@Albert Peters het is een zelfbouw kipper.
Albert Peters
@FredEicher dacht ik al
Delen van een vrachtauto?
FredEicher
@Albert Peters ja klopt helemaal. Vroeger een oude daf geweest. Dat ziet u snel.
Albert Peters
@FredEicher eind jaren 60 en nog iets langer zag je dat meer voor een trekker zonder heh een aftakas op de pomp vande auto en anders op de trekker hydr. Was voor de tijd van remmen en keuringen Ging meestal goed
R Bouwmeesters
Wat is de reden van die aparte dissel?
WaterDeutzer
@R Bouwmeesters Kun je vooruit de sloot in rijden zonder dat de dissel de wal raakt.
Albert Peters
@R Bouwmeesters vaak gezien dat van de vrachtauto de kale chasis balken naar elkaar gebracht werden een oog of plaat met gat
Op de buig punten versterken en dat ois het
R Bouwmeesters
@Albert Peters Dat is ook hoe ik het ken. Van deze aparte bocht naar boven kan ik het voordeel niet van bedenken, dus ik verwacht dat er een speciale reden voor is.
FredEicher
@R Bouwmeesters hij zit in de boventrekhaak, omdat de achter spatborden de dissel zouden raken hebben ze het zo gemaakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 4072 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!