Allis-Chalmers WD 45 diesel en AC 3 schaar ploeg graan land ploegen.. Geplaatst door allis man op 15-10-2020 om 20:13:16, met 9 reacties.

Allis-Chalmers WD 45

Allis-Chalmers WD 45 diesel en AC 3 schaar ploeg graan land ploegen.

Reacties

+4
stijn-de-bock
Echt prachtig zo
+2
akkermopet
Mooie foto van achteren 👌
+2
a3vandiejen
Heel mooi.
+2
DANOONTJE POWERR
Perfecte treklijn met de ploeg tussen de wielen in.
+1
allis man
@DANOONTJE POWERR Ja dat klopt trekt ook licht. zie je niet veel trekker merken van de zelfde leeftijd dat je kan ploegen zonder steunwiel met trekkracht regeling. deze trekker is van 1956 en dit systeem was er al in 1949 op de markt.
+1
roscho
Ploegt heel netjes. Maar hoe regel je nou de goede afstand tot de vore met je smalle spoorbreedte op de voorwielen? Normaal laat je het voorwiel door de vore lopen.
allis man
@roscho Dank je. De afstand bepaal je gewoon door een punt te pakken van de trekker. Maar als de ploeg goed staat trekt dat niet aan het stuur. maar je moet wel opletten .
+1
Towaberg
Sterke trekker💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allis-Chalmers WD 45 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!