Foto van een Taarup 1030. Geplaatst door basia op 17-10-2020 om 17:24:14, met 7 reacties.

Taarup 1030

Foto van een Taarup 1030

Zelf uw fosfaatrechten kopen of verkopen??

Fosfaatrechten zijn nu het nieuwe melkquotum, bekijk hier actuele vraagprijzen en het aanbod.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

basia
Voor diegene die om fotos gevraagd hadden ( @radium45 , @dx11 e.a. )
Peer vE
@basia Goedendag, een informatieve vraag, hoeveel kilo gras kan er door zo'n rotor worden verzet? Uitgaan van normale toestand messen enz. Hoeveel vermogen is daar dan voor nodig? Bij benadering dan he....
basia
@Peer vE

Oei ; daar vraag je me dingen waar ik geen antwoord op weet ; misschien even googlen naar gegevens van dit type Taarup ?
Wel was het een wagen die tot de top behoorde destijds wat betreft laden en snijden , vandaar dat er ook nog steeds van deze wagens in gebruik zijn volgens mijn mening .
+1
CaseCS130
@Peer vE Dat is een hele complexe vraag met veel variabelen. Maar om het simplistisch te houden ruimt zo'n wagen ongeveer 3 ha per uur met een redelijke snede van 3000kg ds op met ongeveer 110 pk er voor. Dus dat is 9 ton droge stof per uur inclusief het lossen.
+1
casejxu
@CaseCS130 als je met de klep open blijf rijden en niet naar huis gaat om te lossen kan je met 110pk wel meer gras per uur verzetten met deze rotor🤣🤣
+1
Peer vE
@CaseCS130 Dankjewel, hier kan ik al iets mee...het gaat bij mij niet om DS maar om grasgewicht enz. maar nu kan ik omrekenen/terugrekenen. Ik moet uiteindelijk na snijden en drogen 500 gram gras met 15% vocht per seconde overhouden voor onze installatie, vandaar de vraag. Dat kan deze machine gemakkelijk en dat maakt het voor mij alleen maar gemakkelijker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Taarup 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!