Foto van een Baas Frontlader kat 2 met bijpassend frame voor een R425. Redelijk zeldzaam. Ligt nu in de opslag in afwachting van : richten, vervangen, revisie,  complete restauratie dus.

Hanomag R425

Foto van een Baas Frontlader kat 2 met bijpassend frame voor een R425. Redelijk zeldzaam. Ligt nu in de opslag in afwachting van : richten, vervangen, revisie, complete restauratie dus.

Reacties

tractor junkie xl
Succes.
Kramer U800
Leuk, weer wat te doen! Is die naast maaibalk ook uitgerust met een voorlader! Valt deze makkelijk te demonteren of laat je hem erop zitten? Kan er alleen laadbakje op?
+1
langeslagdiesel
@Kramer U800 het zit allemaal eenvoudig gemonteerd. ( als de gaten recht tegenover elkaar zitten ) er zijn verbazingwekkend veel werktuigen uit die tijd die er aan passen. Maar de meeste kennen alleen het grond bakje en de mestriek. Ik hou me kanalen scherp in de gaten dus wie weet wat ik nog vind wat er origineel op past.
Kramer U800
@langeslagdiesel Dit zijn van die leuke dingen die je tractor nog completer maken. Heeft de R425 ook nog een dorspoelie?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R425 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!