Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, mijn moeder staat op de lijst voor de BBB partij, dus alvast maar 2 spandoeken op de Taarup gehangen die  nu dagelijks vers gras gaat halen.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 610

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, mijn moeder staat op de lijst voor de BBB partij, dus alvast maar 2 spandoeken op de Taarup gehangen die nu dagelijks vers gras gaat halen.

Reacties

BEboer
Doen jullie id zomer dan iedere keer voorlader af frontmaaier en opraapwagen aan en dan terug omgekeerd?
+1
@BEboer nee afgelopen jaar hebben we met de triotrac zelfrijdende mengwagen van mijn oom gevoerd, die wilde loonvoerder worden, maar dat kwam hier niet van de grond en zodoende staat die wagen stil bij ons in de schuur. Staat wel een foto van op mijn profiel.
BEboer
@Deutz-Fahr-Rijder Is het dan niet extreem om hem te laten stilstaan ipv terug te verkopen 😅
@BEboer klopt, maar hij wil hem niet kwijt...
BEboer
@Deutz-Fahr-Rijder 👍kwam het loonvoederen niet van de grond of wat was de reden van het stoppen? Hier id buurt een loonvoederaar gestart rijd nu 2ejaar met 2ecombi maakt dagen van +12uur
@BEboer hier in de buurt leek er interesse, maar toen de wagen er stond en het echt moest gebeuren haakten ze allemaal af, wel eens wat proef gedraaid maar meer niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!