Foto van een Pottinger europrofi. Foto is geplaatst door basia op 19-10-2020 om 17:26:24, met 10 reacties.

Pottinger europrofi

basia
Foto van een Pottinger europrofi

Reacties

Fendt926Driver
Een taarup onderstel met een pottinger onderstel achter elkaar als.......
Oprijwagen
Balenwagen
Hout uitrij wagens
....??
basia
2 eerder gesloopte , en tot platte wagens gemaakte ladewagens , ben nu met de 5 e bezig van een Taarup .
Fendt926Driver
@basia ok. En wat doe jij met 5 platte wagens?
basia
@Fendt926Driver

Zelf gebruik ik een voor hooipakjes te vervoeren ; de andere 3 zijn in gebruik op het bedrijf van mijn broer &zoon ( Hooi groot-pakken of kuilbalen )

Dit waren 2 Pottinger wagens (met geveerde tandemstellen )
Ritchie
Dit lijkt me ook nog wel eens wat, een goedkope manier een platte wagen bouwen. Je loopt alleen al gauw tegen het beperkte laadvermogen aan en de smalle banden die er onder liggen, lijkt me niet altijd een succes met wikkelpakken.. Maar voor hooi/stro wel mooi.
OJPostma
Je hebt zeker die invoerrotor+pickup niet meer liggen van die europrofi?😃
+1
basia
@OJPostma

Nee ; de as was gebroken (van de rotor ) en alles is toen naar de oud ijzerboer gegaan ( was zo een met roterende balken invoer met van die commando armpjes met rollen in een curve baan aan de zijkanten
+1
newholland6640
@basia siloprofi dus
basia
@newholland6640
Kan ook best zijn ; weet de typen eigenlijk niet meer die ze gehad hebben ; wel dat de eerste een top 3 was met balken aan ketting invoer daarna met roterende balken toen een krone (titan) ?
een miedema rotor + en een Taarup en nu hebben ze een strautmann mega? ( staat wel bij mijn profiel fotos ) pag 3 geloof ik
En Hun 6640 is destijds opgefikt op de kuilbult

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pottinger europrofi ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!