Zaterdagmorgen met de velgen op pad geweest om de banden erop te laten duwen. Vorige keer deed ik een oproep op tractorfan of iemand nog een paar passende bandjes had voor op het dubbellucht. Ik kreeg

Massey Ferguson 148

KlaasM
Zaterdagmorgen met de velgen op pad geweest om de banden erop te laten duwen. Vorige keer deed ik een oproep op tractorfan of iemand nog een paar passende bandjes had voor op het dubbellucht. Ik kreeg al snel van iemand een berichtje dat hij een paar voorbanden had ingeleverd bij de bandenboer en dat hij ook nog wel even wilde bellen of ze er nog waren. Dat bleek dus het geval en zie hier het resultaat. Erg blij mee!

Reacties

+2
KlaasM
@ford 9600 Bedankt!
+1
stijn-de-bock
Staat hem goed, ook mooie foto
+1
Fendt926Driver
Woeste machine zo
ford 9600
Geen dank.
+1
a3vandiejen
Prachtig, mooi als er weer leden zijn die op deze manier helpen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 148 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!