Foto van een Case IH CVX 150 met Kverneland 5 schaar.. Foto is geplaatst door Deutz02 op 21-10-2020 om 19:27:32, met 9 reacties.

Case IH CVX 150

Deutz02
Foto van een Case IH CVX 150 met Kverneland 5 schaar.

Reacties

Jeroen-ford
Is dit geen oude zode? Ik heb wel is begrepen dat je bodem dicht gaat zitten omdat de zode slecht verteerd als je hem zo omploegt zonder te frezen
Deutz02
@Jeroen-ford Er zaten geen voorscharen aan maar stro-inleggers om de zode niet onder te stoppen maar door de hele bouwvoor te hebben. Dat is met alles zo wat je helemaal onder ploegt.
Jeroen-ford
@Deutz02 oké interessant. Bedankt voor je info
mdoornekamp
@Jeroen-ford wij frezen grasland wel altijd voor het ploegen. Dat ploegt ook mooier. En kilvert beter. En je krijgt een mooier zaaibed. Dan heb je dat frezen al weer terug verdiend.
JD 6430 The Best
@mdoornekamp als t nat is maak ie er wel een smotszooi van als je eerst gaat frezen of eggen
mdoornekamp
@JD 6430 The Best
Quote:
smotzooi

Ja klopt. Maar dan ga je vaak ook niet kilveren en gras her inzaaien. Op winter voor ploegen doe je vaak later, en dan wordt vaak niet gefreesd.
Noorderling
@mdoornekamp
Heb het nog nooit gedaan, goed afgestelde voorscharen en gesloten ploeg werk is voldoende.
wart
Prachtige trekkers die cvxen!
Zal er wel werk aan hebben zo met die ploeg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CVX 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!