Same Atlanta 45 met toen nieuwe Vicon pendel strooier. Ook al weer zo'n 45 jaar geleden. Deze kunstmeststrooier heb ik nog steeds.

Same Atlanta 45

wim-same
Same Atlanta 45 met toen nieuwe Vicon pendel strooier. Ook al weer zo'n 45 jaar geleden. Deze kunstmeststrooier heb ik nog steeds.

Reacties

+4
a3vandiejen
Prachtig Wim.
+4
wim-same
@a3vandiejen Ja, dat waren toen twee nieuwe kunstmest strooier vlak na elkaar. De eerste nieuwe reed een vrachtwagen achter tegenop toen hij te laat zag dat ik richting aan gaf en af moest slaan. Kunstmest strooier total loss. Dus toen deze maar. de vorige was 3 maanden oud. Deze is nu veel ouder, ha ha
+3
a3vandiejen
@wim-same Mooi dat je hem nog hebt.
+4
Kidd
Mooie foto met een mooi verhaal!👍
+4
wim-same
@Kidd Het verhaal is misschien wel mooi Reinier, maar het is niet leuk als er een asfalt vrachtwagen achter op knalt. Gelukkig heeft de kunstmest strooier de klap op gevangen.
+2
Kidd
@wim-same Een mooie foto met een vervelend verhaal had het eigenlijk moeten zijn🙈🤦‍♂️
+2
wim-same
@Kidd maar wel met een mooi einde Reinier. ha ha
+5
erik9831
@wim-same anders konden we nu ook misschien niet genieten van de mooie foto's
+3
Martinsame
Prachtig
+8
Towaberg
Echt een seventies foto, mooi plaatje👌
+2
yoohan
Mooi plaatje Wim. Je hebt nog meerdere kunstmeststrooiers staan toch? Of ben ik nu in de war.
+6
wim-same
@yoohan ja, dat klopt Johan, Ik heb verleden jaar nog een Vicon kunstmest strooier op de kop getikt die zowel op de aftakas als op wiel aandrijving kan. De Vicon kunstmest strooier hiervoor was er zo een, alleen had mijn pa toen nog een Ferguson, maar ik wel op de bok als klein jochie.

(klik om te vergroten)


Toen was ik nog een ukkie. ha ha
+2
a3vandiejen
@wim-same Prachtig.
+1
langeslagdiesel
@wim-same heel mooi plaatje. Deze woorden met de jaren mooier. Mooie frontbalk op de mf voor een Vicon hark, schukken balk er op. Echte weide trekker. Dit soort foto’s zijn de krenten in de pap, Wim. En twee mooie verhalen over een tijdloze machine. De kwispel strooier. Nog steeds onverslaanbaar qua precisie.
wim-same
@langeslagdiesel Mijn vader had toen inderdaad ook een Vicon hark voorop de trekker. en hier ook nog een Schukken maaibalk ok het MFje, nou ja. Eigen lijk Fergusonnetje.
wim-same
@wim-same Word tijd dat we van die kunstmest strooier ook eens foto's gaan maken.
+3
Albert Peters
Hele mooie foto en leuk verhaal Wim
+1
wim-same
En zo'n kunstmest strooier heb ik nu weer op de kop getikt. Alleen nu met wiel aandrijving.
+1
bob de bouwer
Prachtig mooie foto Wim en een mooi verhaal

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Atlanta 45 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!