Foto van een Kubota G1700 HST druk bezig met paadjes maken.. Foto is geplaatst door Fast Eddy op 23-10-2020 om 12:31:43, met 10 reacties.

Kubota onbekend/overig

Fast Eddy
Foto van een Kubota G1700 HST druk bezig met paadjes maken.

Reacties

+2
jammermaarhelaas
Ziet er handig uit!
+2
Mdbm
Dat werkt mooi met die bak.
+1
CoenNijenhuis
@Fast Eddy wat verwerk je hier?
Gaat mooi met zo’n sleetje
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

Rona schelpen. Kort gezegd schelpen met zand.
+1
erik9831
Hoe is de bak samengesteld?

Houten planken met tand-groef verbinding, spanbandje rond, hoekverstevigingen en achteraan een gewicht je op? Verder nog iets?
+2
Baltus_steyr
@erik9831 zo te zien is het snel in mekaar gezet, als het maar werkt en dat lijkt het wel te doen. Mooi om zo te zien!! 😀 💯
+1
Fast Eddy
@Baltus_steyr

2 jaar geleden snel in mekaar geschroefd. Nu 2 stukken op de begraafplaats voorzien van nieuwe drainage en schelpenpaden.
+3
erik9831
@Baltus_steyr er is zo een slogan ook... Is het dom als het werkt? 😄

Ik vind het ook geweldig, hoe zoiets simpel zo goed kan werken.
+1
Fast Eddy
@erik9831

Kort gezegd. Iets in die volgorde. Alleen zitten de planken met houtfretten aan elkaar. En de plank waar de schelpen onder doorgaan is een beetje rond gezaagd met de kettingzaag.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!