De afgelopen dagen met de 818 druk in de aardappeloogst geweest.. Foto is geplaatst door Ritchie op 23-10-2020 om 20:20:15, met 12 reacties.

Fendt 818

Ritchie
De afgelopen dagen met de 818 druk in de aardappeloogst geweest.

Reacties

MaxxuM4ever
Foei foei, voorraam dicht. Verder dik genieten denk met deze combi. Zo is het maar een klein kippertje met deze beer ervoor.
Ritchie
@MaxxuM4ever

Ik rijd altijd met de achterruit open, dan vind ik het niks om de voorruit open te doen. Geeft ook zoveel herrie met veel toeren. Tijdens het schoffelen en eggen als het lekker weer is doe ik altijd wel de voorruit open.

Ja fijne combinatie zo. Ik kan de New Hollands die een stukkie jonger zijn goed bijhouden. Wel met verstand rijden natuurlijk.
@Ritchie deze motoren lopen anders wel lekker rustig. Hier kunnen we met de 920 type 1 best poosje voorraam open hebben. Bij de 916 type 2 doe je raam al eerder dicht, deze motoren lopen wat rauwer en veel meer geblaas vd koeling.
Ritchie
@Masseyfergusondriver

Dat klopt, het loopt zeker lekker rustig maar op de weg vind ik het niks de voorruit open met 47. Vooral stationair loopt het super vind ik.

Is dat niet dezelfde motor in een gen 2? Kan niet zeggen dat ik verschil merkte met de 916 tijdens het uien rijden van de zomer.
+2
GerbertXL
Maar waarom de achterruit wel open? Ik snap dat nooit 😟
newholland6640
@GerbertXL ik ook niet. Heerlijk alles dicht. Lekker rustig.
Ritchie
@GerbertXL

Waarom niet? Lekker een beetje frisse lucht. Met deze temperaturen is het veel te warm in zo'n dichte cabine.
newholland6640
@Ritchie er zit toch gewoon een ventilator in?
+2
J asper
@newholland6640 Het is ook geen New Holland te janken Uit achterbrug hea😂😂
newholland6640
@J asper onze trekkers janken niet uit de achterbrug. Alle andere trekkers waar ik mee rijd doe ik helemaal de ruiten dicht, want dat zijn helemaal lawaai hokken
GerbertXL
@Ritchie aha ik heb airco, geen last van. En via de achterruit komt alleen maar warmte en lawaai binnen (bij onze jd's zit het ventielenblok vlakbij).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 818 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!