Foto van een New Holland TH6.32s verreiker.. Foto is geplaatst door nhmonteur op 23-10-2020 om 20:27:18, met 6 reacties.

New Holland Verreiker

nhmonteur
Foto van een New Holland TH6.32s verreiker.

Reacties

Quintto
Zie ik nu dat hier geen snelwissel op zit?
Fendt926Driver
@Quintto jawel wel snelwissel maar niet hydraulisch..
De onderste pin er uit trekken. Aanbouwdeel aankoppelen aan de bovenste pinnen en onderaan vergrendelen door die pin er weer door te duwen
nhmonteur
@Quintto klopt, is helaas een karig uitgevoerde verreiker.
Al is een snelwissel vrij makkelijk erop te monteren.
+2
Schluterfan
Eigenlijk raar dat bij een hedendaagse nieuwe verreiker een hydraulische snelwissel nog steeds een optie is... Op onze Zettelmeyer ZL502 uit 1993 zat het al. Ik zou niet meer zonder willen. Voor de prijs die een verreiker kost mag zoiets toch wel standaard zijn vind ik.
@Schluterfan als je bakken met hydraulische functie hebt moet je toch al uitstappen. Heb het idee dat veel kuikenhouders geen hydro snelwissel nemen, omdat die relatief weinig wisselen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!