Grote wasjes, klein wasjes, laat de hogedruk maar draaien 😅. Vorig jaar, paar dagen voor ik naar Panningen vertrok, Brutus ondergeven aan een grote kuisbeurt.

Schlüter Super 1250 VL Special

Schluterfan
Grote wasjes, klein wasjes, laat de hogedruk maar draaien 😅.

Vorig jaar, paar dagen voor ik naar Panningen vertrok, Brutus ondergeven aan een grote kuisbeurt.

Reacties

+1
wim-same
Als het zo door gaat met Corona komt er weer geen Panningen. Hoef je hem ook niet schoon te spuiten ha ha.
+2
stijn-de-bock
@wim-same ja het is nog lang niet voorbij maar velen willen het niet snappen
+3
Schluterfan
@stijn-de-bock

Tis gewoon een hoop elende die Corona...
+3
Schluterfan
@wim-same

Vroeger kuiste ik de 12 denk ik om de 2 maand. Maar als je niet meer thuis woont gebeurt het jammer genoeg veel minder snel. Als ik zie hoe hard de 12 qua roest er de laatste 3 jaar op achteruit gegaan is... mijn hart doet pijn.
+1
wim-same
@Schluterfan schoon houden en onderhoud is echt wel belangrijk.
+3
Schluterfan
@wim-same

Ja dat lukte aardig toen ik nog op de boerderij woonde. Pa is op dat gebied helaas veel nonchalanter. Al is het er wel al op gebetert. Maar toch. Als de 950 daar staat en ik zie dat hij niet onderhouden word zwaait er wat hahaha.
wim-same
Jij woont toch in Schoondijke ? Daar heb ik nog op de praktijk school gezeten. Al heel lang geleden. Mooie tijd was dat.
+3
Schluterfan
@wim-same

Ja klopt. Maar ben oorspronkelijk afkomstig uit dat Apenland dat ze België noemen...
+4
wim-same
@Schluterfan Maar in dat Apenland heb ik ook veel vrienden hoor. ha ha. Ik hoop toch ook nog een toertochtje te maken met @stijn-de-bock in dat "Apenland, België.
+3
Schluterfan
@wim-same

Haha, ik ook nog steeds hoor. Gelukkig hebben de mensen die ik daar lief heb gelukkig niet zo'n apenstreken als die pummels in de Brusselse wetstraat.
+2
wim-same
@Schluterfan Hou op over Brussel....Wel eens van Frans Timmermans gehoord, een nederlander met een "groene neus" die de wereld wel eens wil verbeteren, maar ondertussen de landbouw en de voedsel voorziening kapot maken.
+3
Schluterfan
@wim-same

Zo'n lui heb je in elk land wel, helaas...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1250 VL Special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!